Mini Q/A

Åhh vart har du köpt det ”halvmåne” halsbandet?? För övrigt är du en sann förebild!! -  Hej! Tusen tack för dina fina ord. Det med halvmånen har jag fyndat på H&M. De längsta kommer från Jane K.


Sjukt snygg topp! Varifrån? - Min kompis topp faktiskt.. tror hon köpt den på H&M.


Vart kommer din byxdress ifrån?! Grym stil!! - Tusen tack! Den kommer från Hunky Dory. Köpte den på Factory i Malmö.


Desktop11


Var är den dösnygga toppen ifrån? - Samma som den vita spetstoppen fast i svart med avklippta armar - fr. H&M.


Vart är dena megasnygga spetstoppen ifrån? - Se ovan.


Var har du köpt den genomskinliga ”lådan” som du har dina nagellack i?:-) - Den har jag köpt på Pompone i Varberg. Supersnygg och praktisk!


DSC_4407


Kan du länka vart jag hittar byxdressen ifall den är köpt nyligen, måste köpa den isåfall, TOP - Jag köpte inte den online utan på Factory i Malmö. Men kika in på Hunky Dory's hemsida. Kram!


Var har du köpt dom håliga svarta byxorna på din senaste bild på IG? Dör så snygga! - H&M


Var kommer det blåa spets linnet ifrån? - Köpt på Zara förra SS.


Kan du inte lägga upp inläggen du gjorde i samband med itgirls tävlingen efterhand? Vore kul att se vad du gjorde efter man sett avsnitten!! - Absolut kan jag - det kommer inom kort.


DSC_3467


Hej! Älskar din blogg! Jag undrar om du kan tipsa om skor, ej klackskor, man kan ha på fina middagar till en svart enkel klänning? - Hej - Tusen tack! Köp ett par spetsiga ballerinaskor, loafers eller coola sneakers. Vem säger att man måste vara "prydd" för att man skall på en fin middag? Jag hade lätt kört på en lite finare klänning till ett par coolare sneakers. Lycka till - puss!


Jag kollade på dessa på zalando för ett par månader sedan då jag tänkte köpa dom till sommaren men tvekade för jag har rätt breda fötter och är rädd att jag inte kommer i dom sedan ska man gå mycket när man är ute och festar och tänkte att dom kanske blir lite för höga men frågan till dig är: är dom för höga? Och kommer en bredfotad tjej i dessa skorna? Kram - Hej! Jag är faktiskt också en tjej med ganska breda fötter så absolut tror jag att skorna passar även dig. Vidare tycker inte att jag att dem är så farligt höga - snarare sköna och snygga om man känner för att komma upp lite! Jag hade lätt slått till - kram!


Hej! Visst har du dansat förut? Eller dansar du fortfarande? Känner igen dig från tävlingar - Heej.. Det stämmer! Dansat i drygt 12 år men fick sluta då jag skadade mig och andra saker i livet började ta mer tid. Dock saknar jag det väldigt mycket!


VART är skorna ifrån??? Måste veta!!! - Från UGG!


DSC_3987


Ni är välkomna att kommentera så mycket ni vill om ni undrar något.


Love, T-S


 
linnea

Hej fina Tyra-Stina!
Först måste jag bara säga att det var väldigt roligt att se dig i It-girls, att se dig i rörlig bild och inte bara bilder på bloggen. Såå synd att du inte vann, men du är en vinnare i mina ögon. För shit vilka inlägg du skriver. Man märker verkligen hur du lägger ner tid på inläggen med bilder osv. Skulle vart kul om du delade med dig om din danstid. Skulle vart kul att läsa, se bilder :)
Du är såå bra, kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress